Általános Szerződési Feltételek


Bevezetés

Az alábbi Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a "enneagramkozosség.hu" weboldal használatára vonatkozó feltételeket határozza meg. Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbiakat, mielőtt regisztrálna vagy használná a weboldalt.

Regisztráció

1. A regisztrációhoz szükséges a pontos és teljes információk megadása. A felhasználó felelősséget vállal az általa megadott adatok helyességéért és naprakészségéért.

Felhasználói kötelezettségek

1. A felhasználónak meg kell tennie minden szükséges óvintézkedést annak érdekében, hogy biztosítsa fiókjának biztonságát és a jelszavának bizalmas kezelését. A felhasználó kizárólagos felelősséggel tartozik minden tevékenységért és eseményért, amely a fiókja alatt történik.

Szellemi tulajdonjogok

1. A "enneagramkozosség.hu" weboldal tartalma (beleértve, de nem kizárólagosan a szövegeket, képeket, logókat, grafikákat stb.) védett szellemi tulajdonjogokkal rendelkezik. Az ilyen tartalmak másolása, terjesztése vagy felhasználása a "enneagramkozosség.hu" előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos.

2. Az "enneagramkozosség.hu" weboldal által kínált enneagram tesztek és kiértékelés (beleértve, de nem kizárólagosan a kérdéssorokat, az eredményeket, az értelmezéseket stb.) az "enneagramkozosség.hu" szerzői tulajdonát képezik. Ezeknek a teszteknek és kiértékeléseknek a másolása, terjesztése vagy felhasználása az "enneagramkozosség.hu" előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos.

 

Enneagram Közösség